таг / мајчино млеко

Правилната исхрана подразбира избалансирано внесување на хранливи состојки во организмот, и е основен предуслов за здравјето на децата од сите возрасти. Но мајчиното млеко е најдобра храна за секое бебе. Особено што денес се знае дека неговиот состав се прилагодува на потребите и возраста на детето.

FB Препораки