таг / лубеница

Одличен вкусен и експресен летен десерт...

Комбинација за разладување и освежување...

Долги денови, топли ноќи и дехидрирани тела. Во лето правилната хидратација е ултиматум...

Ем за издржливост, ем за опоравување. Научно докажано, лубеницата го добива овој епитет.

Летото изобилува со овошје, а фаворит за разладување се разбира дека е лубеницата! Може да се искористи во многу комбинации, а ние ја смисливме оваа... супер освежителна и хранлива. 

Иако можеби чудно, но науката вели дека во одреден степен сончањето може да биде безбедно во зависност од исхраната.

Фокусот е задржан на лубеницата, нејзините слатки детали и ситни семчиња...

Лесен пијалок од лубеница препорачан наутро пред активност во природа или навечер за освежување после дневните жештитни...

Апсолутна летна смути комбинација за потполна ревитализација на вашето тело. Бананата ми текна на крај да ја ставам за да се зголеми густината и да се намали вкусот на спирулината.

Научете ја мајсторијата на дигитално (лат. digitus /ˈdi.ɡi.tʊs/ - прст ) бирање лубеница и посетете го маалскиот чичко со камиончето бостан.

За безгрижно да си ги терате тренинг сесиите на отворено ова лето и да си немате проблем со прегревањето и високите температури еве што би можеле да консумирате покрај водата, за правилна хидратација и електролитен баланс пред и после тренинг.

FB Препораки