таг / летачки

Макотрпен тренинг, организација, логистика, вежбање формации и бум новиот светски рекорд во најголемата формација од летечки костуми беше поставен.

Австриецов кај се фрли од хеликоптер, кај достигна 170km/h брзина, па уште успеа и да се прочалами на луѓето што си уживаа на врвчево!

Дали е можно да слеташ без падобран? Да. Дали може да останеш без гребнатинка? Речиси да. Дали Англичанецов е луд? Дефинитивно да!

FB Препораки