таг / ланс армстронг

Без матни работи, недозволени супстанции, скришни телефонски разговори и стресови. Без изгубени седум Тур де Франс титули, спонзори, и милиони. Чисто, природно и едноставно.

Интернационалниот Олимписки Комитет потврди дека на Ланс Армстронг му е одземен и бронзениот олимписки медал од Сиднеј 2000 година.

Прв пат откако му беа одземени седумте Тур де Франс титули и откако доби доживотна суспензија за професионално бавење со велосипедизам (и други останати компетиции), моментално најозборуваниот велосипедист на светот ќе се отвори во 90 минутно интервју со Опра Винфри.

FB Препораки