таг / Kyle Dempster

Двомесечно акање по планини со точак како превозно средство и камера како медиум за запис. Од Бишкек до кузнај каде во Киргистан, преку патишта од Советската ера, со една мапа и неколку киргистански зборови во вокабуларот, преку пијанчење со локалните граничари и студени глечерски реки до една сурова и неполирана авантура, онаква каква што треба да биде секоја.

FB Препораки