таг / кверцитин

Го знаете тој синдром ако нештото го има во изобилие не е баш интересно. Можеби јаболката не добиваат толкава слава како "суперхраната" гоџи, акаи, ацерола... Но никако не се помалку вредни.

FB Препораки