таг / краставица

Крцкави свежи канапеи како одлично мезе и спој со домашна ладна...

Вкусно летно мезе...

Добро познатата „Прво се храни окото а после устата“ не е за џабе кажана. Кој пробал знае, кој не пробал нека скрати малку од шопската и нека стави краставица на око. Ќе се прероди!

Одлични како ладно мезе.

FB Препораки