таг / крали марко трејлс

Летото полека завршува и веќе сигурно размислувате која ќе биде ваша следна трка. Доколку сè уште не сте одлучиле ние сакаме да ви препорачаме неколку трки.

Четврто издание на планинските трки „По Стапките на Крали Марко" - Krali Marko Trails 2014 во Организација на ПСД Макпетрол, Здружение TREX и општина Прилеп е во најава за наредниов викенд.

FB Препораки