таг / комбинација

Склековите се неверојатна но и честопати занемарена вежба за горниот дел од телото. Има безброј различни видови склекови и во секој од нив ќе најдете нешто многу корисно. Едни од нив се пирамида склековите.

И двете суперхрани покажуваат антиканцерогени карактеристики, а во комбинација се моќно антиоксидансно комбо кое ги решава слободните радикали во телото, тешките метали и другите наталожени токсини. Еве зошто овој пар да биде дел од вашето утринско смути...

FB Препораки