таг / колумбија

Американската фирма за спортска облека и опрема „Колумбија Спортсвер” има отворено оглас за две работни места на позиција, пази сега, „Директор на отсек за тестирање на опрема” - во нивни жаргон Director of Toughness што буквално значи жилавост, издржливост на опремата. Кој е спремен да кине скапи јакна и чизми и да зима пари за тоа?

Интересна кратка репортажичка за не толку истражените места за качување во Колумбија. Живописни пејсажи и авантура која секој качувач би ја посакал. 

FB Препораки