таг / кардио за слабеење

Ако се обидувате бар малку да заслабнете со континуриани кардио вежби, а не добивате ама баш никакви резултати, некаде мора да ја грешите. Добра нутриција комбинирана со правилно изведено и редовно кардио е убиствена комбинација за вишокот масти. 

FB Препораки