таг / каратистка

Продолжуваме со серијата интервјуа на млади таленти од Македонија. Овој пат дел од своето време за тимот на karas4training.com издвои надежната десетгодишна каратистка Владанка Аврамова од Кавадарци чиј талент, напорна работа и посветеност дефинитивно дава резултати. 

FB Препораки