таг / канцеларија

За оние кои што не се запознаени, SRAM е компанија со седиште во Чикаго која дизајнира и произведува велосипедски делови (Авид, Рокшокс и Труватив се само дел од брендовите). Конкретно во овие канцеларии се вработени 150 луѓе, а 89 проценти од нив на работа одат со точак. Па како да не одат, кога точак може да возат и во канцеларијата. 

Клима уред, кафе, вкочанетост, мала пауза и секојдневните осум часа на вашето работно столче не се ништо ново за оние кој така го започнуваат и завршуваат денот. Но не секогаш треба да остане со стариот рецепт, дозволете си ефикасна промена. Доволно ќе биде малку телесна активација додека ги вршите работните обврски.

FB Препораки