таг / кампања

Глобалната мултибренд продавница за спортска облека, исхрана и фитнес опрема Polleo Sport започна кампања за поддршка на младите спортисти во Македонија.

Еден грам злато за секој изгубен килограм сало, освен ако не си дете, е тогаш семејството ќе добие два грама. Вака некако оди овогодинешната кампања водена од општината Дубаи која треба да ги окуражи жителите да го подобрат нивното здравје, тактика која според докторите е тотално погрешна. 

„Ако не ѕиркаш низ ретровизорот, не знаеш што пропушташ“. Особено добро мото на кампања за подигнување на свесноста за велосипедистите во очите на автомобилските возачи особено ако се знае дека за рекламата беше пуштен еден гол велосипедист низ улиците на Лондон. 

Сите оние што сметаат дека тоа „не е фитнес" туку „дека е живот" неминовно ќе се пронајдат. Останатите, нека погледнат пар добри фотографии.

Се работи за маркетинг кампањата на Equinox, ланецот на луксузни фитнес компании со седишта во САД, со двете кампањи за 2012 и 2013 кој што се како продолжениe од една на друга. Изработена е од Тери Ричардсон, а мотото: It's not fitness. It's life е перфектно доловен.

На ден 16.05.2014 во ОУ. Владо Тасевски во Скопје во 12 часот, во организација на фондацијата за храна на Џејми Оливер, преку платформата FOOD REVOLUTION со неколку настани се одбележи „Денот на револуција во исхраната”.

Поддржи ја националната кампања за ХИВ 2013! Да дојдеме до нула!

Концептот е многу едноставен. На денот помеѓу недела и вторник, односно денот кога започнувате нова работна недела треба да направите одмор од ќебапите, стековите и бифтеците од вашето мени. Причините се повеќе од доволни.

  •  

FB Препораки