таг / камчатка

Сериозна велосипедска авантура низ вулканските и преубави природни делови на „дивиот исток” од Русија. 

Фотографијата и те како е интересна, ама чекајте да ја видите како е фатена од едно интересно Русче по име Мике.

FB Препораки