таг / калина велевска

Овој викенд на 10.02.2018 на планината Ниџе, во околина на врвот Кајмакчалан, во снежна бура и лоши услови се изгуби трагот на планинарите Калина Велевска и Александар Миновски. 

ПРИРОДА, ПРОШЕТКА, ПОХОД, ПСИХА, ПРЕМРЕЖЈА, ПОУКА, ПОБЕДА... ПОЛОГ, ПОРЕЧЕ, ПЕЛАГОНИЈА 

FB Препораки