таг / кајсија

Изгледа како единствениот проблем кај кајсијата да е краткиот период на берба. Ако не сакате да бидете од оние чие што лето изминало без оклугливе задоволства, навалете на берење, јадење, пазарување тие имаат многу да понудат.

FB Препораки