таг / јавање

Вистинско уживање додека се јава низ планинска идила близу селото Галичник на коњи кои одлично соработуваат и со почетниците, а притоа се впиваат прекрасните миризби, глетките на пасиштата, трлата со овци, пријатното ветре и се разбира за крај дегустацијата на добро познатото вкусно галичко сирење. 

Насловот најдобро ја опишува моменталната состојба на 43 годишниот седумкратен шампион, кој реши да се пензионира до крајот на годината, и кој сериозно размислува во пензионерските денови да се занимава со јавање.

FB Препораки