таг / јапонско јаболко

И солено и слатко на едно исто парче леб, а сепак вкусовите скроени до перфекција...

Настапи сезоната на јапонските јаболка. Дур се молиме да скапат, да видиме што полезности нуди овој есенско-зимски дар?!

Во периодот кога полека, но сигурно витамините престануваат да висат на дрвата, а и на самите нас ни паѓа витаминскиот биланс во организмот, јапонското јаболко настапува на сцена како коректор на отсутните неопходности. 

FB Препораки