таг / истражувач

Само недела откако документарниот филм „Одметник - Легендата за Фред Беки” беше прикажан на нашиот Ехо - планински филмски фестивал (каде и доби Гран При награда), качувачката икона на нeгови 94 години почина. 

FB Препораки