таг / инсомнија

Го затворив ли прозорот? Зошто шефот ме отпоздрави со необичен тон? Дали Џон Сноу е мртов? Што да подготвам утре за ручек? Ако мака мачите навечер за да го стишите умот од прашања или стигнувате до некоја многуцифрена бројка на овци, ова се три природни начини за да заспиете полесно и послатко...

Вашето тело и ум го препознаваат „слаткиот“ умор од редовната вежба и релаксирано и самостојно се ставаат во пријатна ноќна хибернација. Сте размислиле ли за вежбањето како лек за несоница?!

Зелениот шмек во секоја овошна салата може да ви послужи како приспивна песна, ако имате проблем со спиењето.

FB Препораки