таг / иновација

Си биле една пивара, една лабораторија, еден иноватор, група артисти и бааги загадување на воздухот. Се здружиле и хоп, излегло првото мастило за пишување од ПМ честички на ѕидовите низ Хонконг. Епа на здравје чист воздух и графити бистри луѓе, па да дојдете и кај нас, имаме ние ПМ честички за извоз...

Температурна инверзија е природната појава која секоја зима се појавува на многу места како природен феномен. Таа природна појава има клучна улога за огромното воздушно загадување во текот на зимските месеци од годината.

Опкружени сме со производи кои се лошо дизајнирани, лесно се кршат, и имаат краток век на траење. Приморани сме повторно да купуваме нови производи само поради неможноста за поправка на скршените... Е сега, ајде да го хакираме сето тоа.

Кога би постоел натпревар во „како ли ви текна", Холанѓаните со проектот "Plant-e" сигурно би го земале првото место. Имено, тие открија дека целата флора (зеленило) ни дава бесплатна струја и сега почнаа со „жнеење". 

Ви ги претставуваме педалите Infinity, револуционерна конструкција на педали, родена од потребата за функционалност и едноставност.

FB Препораки