таг / хумантирна трка

Овој викенд во повеќе македонски градови ќе се организираат хуманитарни трки кои имаат за цел собирање на средства за олеснување на лекувањето на Зоран Димов, наш маратонец и ултрамаратонец од Велес кој има оставено богата содржина во македонската атлетска историја. Поддржете го овој настан и бидете хумани. 

FB Препораки