таг / грешки

Повеќето луѓе веруваат дека се хранат здраво, но некои хранливи продукти што ги сметаме за диетални честопати имаат повеќе калории отколку што мислиме. Затоа, дознајте ги "измамниците" со кои треба да бидеме повнимателни.

Бидејќи зимската сезона е во полн ек, сакаме да споделиме едно добро видео кое преку пет вистински животни приказни опфаќа едни од најчестите превиди кои ги правиме на снегот, а кои, честопати, знаат да завршат со сериозни последици. Планините нè повикуваат, но бидете сигурни дека сте целосоно спремни да одговорите на нивниот повик. 

Појадокот е најважниот оброк во денот и не треба да се прескокнува, но важно е да внимавате на дозирањето. 

Следниот пат кога ќе подготвувате смути, обидете се да ги одбегнете овие најчесто грешки.

FB Препораки