таг / gel kayano

Популарниот спортски бренд Asics ги aпдејтираше неколку пати наградуваните патики  со 19-та верзија по ред. Наменети се за трчање и тоа за професионални спортисти. Се очекува пролетта 2013 година да бидат вистински хит, затоа што ги нудат најдобрите технички достигнувања.

FB Препораки