таг / фотографии

Овие денови Методи Чилиманов заедно со локална планинарска екипа го искачија и скијаа Голем Кораб од албанска страна. Неколкуте сјајни фотографии ги доловуваат фантастичните предели на највисокиот врв на Македонија, а воедно и Албанија во зимски амбиент.

Фотографија - Фис Нимари 

Бидејќи два-три пати неделно ѓубреџиите ќе ни го тргнат од пред очи, генерално не добиваме вистинска слика за тоа колку ѓубре произведуваме како единки или како домаќинство. Оваа серија на фотографии се визуелен приказ на 4 години насобрани отпадоци...

Мало пред сезонско загревање за престојнава скијачка сезона. Уживајте!

High-speed фотографијата си ја најде комичната страна на терен и во сала. Фатени во вистинското време, сигурно и самите спортисти не можат да останат рамнодушни на фоткиве.

FB Препораки