таг / електричен автомобил

Постои една држава некаде високо на Хималаите, каде развојот не се мери според БДП-то на државата туку според среќата на луѓето. Испаѓа дека таа држава е и најеколошката држава во светот.

Уметноста на Open Source културата која ги разбранува најголемите индустрии  сега тропа на вратата на автомобилската индустрија, овозможувајќи му на обичниот човек слобода за создавање сопствен автомобил.

FB Препораки