таг / екологист

Даглас Томкинс, креаторот на „Норт Фејс”, „Есприт”, „Фондацијата Томкинс” и „Дип Еколоџи” беше еден од главните промотери на спортот во природа и заштитата на природата. Оддаваме почит и мал поглед кон прекрасната инспирирачка сторија за неговиот живот.

FB Препораки