таг / државни

На ден 17-18.12.2016 на Меѓународниот пливачки митинг XXV Св.Никола членката на Нашиот клуб Миа Крстевска постави два Нови Државни рекорди во категоријата Младинки и Сениорки/Аполутен во дисциплината 200м грбно.

FB Препораки