таг / дрита ислами такт интервју

За да се постигне добар пласман во атлетиката ,,кралицата на спортовите'' потребна е железна волја, издржливост и брзина. Младата Дрита Ислами, која не претставувавше на Олимписките игри во Рио 2016 год. ги поседува сите овие карактеристики и секојдневно се надминува себеси постигнувајќи се' подобри резултати на домашните и светски терени. Исполнет спортски календар за оваа и наредните години ветува многу лични и државни рекорди од младата Дрита Ислами.

FB Препораки