таг / дресинг

Прелив за салата или „дресинг” на кој буквално ќе се закачите...

Склоп од малку зеленчук, семки или јатки за крцкање, доза дресинг и зачин за интензивен вкус, па можеби и овошје за разблажување и тропски ефект ќе се сумира во една одлична салата за доза енергија и витамини кога најмногу Ви се потребни. Дали ја консумирате како додаток или оброк е небитно, салатче си е салатче.

FB Препораки