таг / Доручек

Реално и на нас возрасниве би ни било шубе или чудно кога првпат би пробувале некои вакви егзотики, ама изразиве на дечињава се крај на програмата. Искрени до крај, без никакви лоши намери, бидејќи тие си се реално навикнати на пржено компирче. Штета што немаше традиционално наше, ајварче со бело сирење на леб.

Науката вели дека појадокот не е обичен оброк за малку енергија, па да можете да се довлечкате до работа...

 Неколку предлози за вашето дневно тренинг мени.

 

Уште некоја добра причина да не го пропуштите следниот појадок. Нова студија вели дека ризикот за срцеви заболувања појадокот го чува на пониско ниво.

FB Препораки