таг / додаток во исхрана

На Кожув планина, пчелите под силно влијание на космичката енергија, создаваат мед со својства на тартуф, кој е исклучително важен за обнова на клетките во човековото тело.

Сигурно знаете многу луѓе (вклучувајќи се и себеси) што се жалат на болки во зглобовите или мускулите, а ретко кој ги превзема основните превентивни мерки за да се заштити и да ги минимизира.

Германската вегетаријанска асоцијација (VEBU) во соработка со Sante, компанија која произведува козметика на природна база, создаде органска паста за заби збогатена со витамин B12. Нејзината ефикасност веќе е проверена во Германија, а веста беше одлично прифатена кај сите вегетаријанци и постари кои луѓе кои патат од недостаток од овој витамин. 

Додатоците се масло со рузмарин и оцет со рузмарин.

FB Препораки