таг / добротворна акција

Преку отворен разговор со Ана Чижбаноска дознавме нешто повеќе за нејзината желба и љубов кон трчањето, посветеноста и упорноста за да се најде на тлото на Њујорк и да го разгледа секое негово маало како особено привилегиран турист. И уште се потврдува дека кога нешто доволно силно се посакува, но и се работи на тоа поле, среќниот крај да се трча на најмасовниот маратон во светот е неизбежен.

FB Препораки