таг / добитници

Сакаш да погледнеш како ќе изгледа Европа за неколку децении? Летово многу луѓе од цела европа се вклучија да ја фатат визијата за Европа во фотографии, па сега сите можеме да погледнеме што направија.

FB Препораки