таг / дивина

Гризли да ви покаже зошто не сакате да бидете начекани од гладна мечка додека сте удобно сместени во шаторот заедно со вашата вкусна храна... 

Фотографијата и те како е интересна, ама чекајте да ја видите како е фатена од едно интересно Русче по име Мике.

Прекрасни пејсажи од канадски Јукон претставени преку леќата на Швајцарецот Бруно Аугсбургер кој во 2000 година ја открива оваа област и оттогаш поминува доста време сам со дивината, основната опрема и вештините за преживување.

FB Препораки