таг / диња

Лесен, освежувачки и природно благ десерт што мора да се проба во лето!

Вусно и летно, освежете се и витаминизирајте се уште денес!

За безгрижно да си ги терате тренинг сесиите на отворено ова лето и да си немате проблем со прегревањето и високите температури еве што би можеле да консумирате покрај водата, за правилна хидратација и електролитен баланс пред и после тренинг.

Слатката диња надградена со малку кисело-лут меден сос. Уживајте...

FB Препораки