таг / дигање тежини

Мотивационо видео од љубител на овој спорт за посветеноста, издржливоста и поместувањето на границите... 

Во повеќето мејлови кои секојдневно ги добивам, далеку најчести - и од мажите и од жените подеднакво - се прашањата за најдобар начин на губење на стомачните масни наслаги. Тенџере стомак... љубовни рачки... резервна гума... наречете ги како што сакате. Се чини дека ова е област од вашето тело за која навистина би сакале нешто да смените.

FB Препораки