таг / девојка

Како што оди познатата на Конкорд само што овде рибата не е оди на суво по улици и нема црни чорапи, туку сериозно сурфа на црна штикла...

Што ќе кажете за овој cross-fit тренинг? Ајде што е јак, но што е во изведба на 17 годишна девојка? Ако не друго, добар е за мотивација... кај двата пола!

Типична парижанка, на елегантен точак, во елегантниот град. Добитна комбинација!

FB Препораки