таг / детска лига

ЧЕТВРТО КОЛО - ФФМ Детска фудбалска лига - Југозападен регион - Стадион Помошен терен СРЦ Билјанини извори; Фудбалски терен Грашница

Успеавме да ги документираме дечињата кои заслужија целосно внимание и почит при нивната борба за победа и пасијата која ја носат во срцата. Само напред! Нека се унапредува спортот во нашата држава.

Првото коло од ФФМ Детска фудбалска Лига се одржа на главниот терен од СЦ Билјанини извори - Охрид на 7-ми април 2013 година. На овој настан учество земаа школи од Охрид, Струга и Дебар каде продефилираа 27 екипи во 3 генерации со приближно 300 деца.

FB Препораки