таг / дефиниција

Згодното тело што го посакуваме, не сите го добиваме. Трудот не е единствен фактор при губењето тежина и добивањето мускулна маса. Голема улога во целиот процес игра соодветниот план за тренинг како и исхраната. 

Секојдневно да одвоите дел од вашето слободно и драгоцено време и во кратка временска рамка да направите ефикасен тренинг за своето тело не е лесна задача. Секогаш се ''бориме'' со прашањето што, колку и каде. Варијантата да направите краток тренинг и истегнување во домашни услови секогаш ви е опција при рака.

FB Препораки