таг / давид мијалов

Младоста и успехот на тринаесетгодишниот триатлонец Давид Мијалов се за почит, особено неговата упорност и вложување во целиот тренажен процес. Затоа решивме да направиме интервју со него, за да доловиме одблиску како е да си млад триатлонец.

FB Препораки