таг / даска за сурфање

За сите фитнес фанатици на кои им е здосадено од траки за трчање и други видови опрема за вежбање, доаѓа ново, мало и револуционерно машинче со кое може да си сурфате по дома. Не на интернет се разбира! 

FB Препораки