таг / човек

Познато е дека балансираната исхрана има многу позитивни ефекти врз нашето здравје. Од друга страна, пак, недостатокот на одредени витамините може да предизвикува несакани симптоми.

За време на ултрамаратонската трка 4 Desert Race која се одржува во пролетниот период во Монголија, натпреварувачот Дион Леонард се здружил со едно мало кученце кое го следело во понатамошниот дел од неговата трка - пријателство на прв поглед...

FB Препораки