таг / чисти 15

За да една овошка или зеленчук биде таква каква што е на рафтот во маркетот, свежа и неоштетена, понекогаш е поплавена од пестициди, "заштитни супстанци" од паразитите за нејзе, но штетни за нас и нашето здравје. Како да ги избегнете?

FB Препораки