таг / часовник

Дизајниран да биде сигурен придружник каде и да одите, комбининацијата на часовник, висиномер, барометар и компас, информации за времето, ќе го извлече истражувачот од вас.

Додека се чини дека целиот наш живот оди на смартфон, а фитнес апликациите се во драстичен подем, Гармин го апдејтува веќе постоечкиот часовник со фитнес монитор на вашето вежбање, ставајќи значение повторно на хардверот во сè повеќе софтверскиот свет.

Шумахер од спортска опрема и фитнес справи до колекција од скапи часовници. Седумкратниот шампион во Формула 1 Михаел Шумахер покрај тоа што е колекционер на луксузни автомобили и фитнес справи за подобрување на физичката форма, во последно време се почесто е дел од познати светски марки не само за спортска опрема туку и на модни детали кои го истакнуваат машкиот дух.

Нема веќе брцање во ранец или по џебови за телефонот додека спортувате, возите точак или сте на некој срт. 

FB Препораки