таг / брана

Да го зачуваме синото срце на Европа - треилер. Премиерно прикажување на филмот во Скопје на 05.05.2018! Очекувајте повеќе информации

Сега го гледаш, сега не го гледаш...

Кога веќе имаш еден толкав ѕид (брана), зошто да не му додадеш функција за спортско качување. Швајцарска работа, само како нас не ни текна...

FB Препораки