таг / бордање на пепел

Додека цела популација на планетава бега од жешките географски ефлоресенции, постои едно малцинство кое оди токму на нив да се санка и борда. Сето тоа за нив е кул и нормално, а воедно се смета за новиот бум меѓу трагачите на адреналин.

FB Препораки