таг / бих

Во периодот 22.06-23.06.2015 година во Реумал,Фојница, БиХ се одржа курс на тема Нормално движење по Бобат концепт.

Македонскиот тим се враќа со одлични резултати од третата трка од Отворениот Источно-Европски шампионат која се одржа во Крешево (БИХ).

FB Препораки