таг / Бенет Шварц

Бенет Шварц ака Lil'B на 10 години е веќе докажан ултра талент на скејт сцената во САД, а кој допрва ќе растура и на светско ниво. Па погледнете како се движи неговиот напредок. 

FB Препораки